Thursday, 25 December 2014

Cerita Christmas 2014..

Assalammualaikum..

Hari ni aku balik kampung..
Alhamdulillah dalam pukul 9 malam tadi selamat sampai..
Ikut PLUS tak jam pun..

Sebelum balik tadi sempat beraktiviti..
Pegi Jalan Sultan Ismail..
Lepas tu pegi KLCC..
Dari Monorail Bukit Bintang jalan kaki pegi KLCC..

Dari Lot 10, lalu tepi Pavillion sampai la ke KLCC orang bukan main ramai lagi..huhu..
Ingat tak dulu aku pernah bagi tau ada cari kasut keje untuk en bf..
So dah pernah survey dulu terus pegi kedai yang sepatutnya..
Lagi best sekarang tengah sale giler babi kan..
Harga lagi murah dari datang hari tu..
Dah la yang display tu yang muat dengan en.bf memang saiz tu last pair..
So cepat-cepat la grab..

Dah beli memang terus balik..
Orang ramai giler..
Nak jalan pun susah..huhu..
Aku minggu lepas ada la cakap dekat en.bf nak beli baju sebab nampak sale best giler dekat Mid Valley..
 Tapi disebabkan ramai sangat orang..
Nak jalan pun payah..
Nak pilih-pilih pun semak..
Lepas bayar kasut en.bf memang terus balik..
Tu pasal la aku tak suka beli barang time sale..huhu..
 Nanti-nanti la beli baju dengan seliper en.bf..

Balik tu singgah Bangi makan ikan bakar dekat Ana Ikan Bakar Petai..
Orang harusla ramai giler..
Air, nasi, sayur dengan sotong goreng tepung cepat dapat..
Ikan bakar petai bukan main lambat lagi..
 Total semua rm51.50..:)

Pagi-pagi tadi masa malas nak bangun tetiba ada nombor pelik giler call..
Tengah mamai-mamai jawab call sekali Handry call dari Indon..
Die nak sign off esok..
Insyaallah esok malam sampai sini..

Selamat sampai rumah..
Online laju-laju..
Sebelum keluar pagi tadi sempat discuss plan dengan apis..
Tak sabar nak gather-gather together..


 Sambil online sambil menonton dan sambil makan tapai sepupu aku bawak masa kenduri last week..:)
Selamat bercuti..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...