Thursday, 4 December 2014

Apple Cider Vinegar (ACV) Benefits..

Assalammualaikum..

"An apple a day keeps the doctor away"..
Mesti biasa dengar ayat tu kan..:)
So ni rentetan dari post Apple Cider Vinegar (ACV) dan No poo method.. 

Haritu aku ada share yang ACV ni banyak benefits die kan..
So botol 8 Oz tu baru habis hari ni..
Semalam aku dah amik 1 botol 16 Oz dari en.bf..
Die amik satu botol..
Dalam packaging tu ada die bagi pamphlet..

So ni aku share benefits dan direction to use dari pamphlet aku dapat tu..




Sape yang berminat boleh la beli dan amalkan..:)

2 comments:

  1. byk kebaikan rupanya..
    sebelum ni lya x pernah tahu psl ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cuba bole la beli 1 botol kecik..mana tau minat pulak nnt..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...