Saturday, 29 November 2014

Selimut Tertangga..

Assalammualaikum..

Korang suka tak dengar lagu ni?..
Aku suka dengar lagu ni..
Tapi tak tau la berapa lama aku akan suka..hehe..

Sekarang ni kalau dengar dekat radio tu siap boleh feeling-feeling lagi..
Lepas tu kuatkan radio sambil berkaraoke beramai-ramai dalam kereta..hehe..

Bila dah favorite tu haruslah download dan simpan dalam laptop..
Dengar la puas-puas lepas tu sampai tak larat nak dengar lagi..haha..


So meh la layan..
Tengok band republik ni teringat kenangan lama masa birthday mate aku dekat Kemaman dulu..
Masa party birthday die band tu panggil die nyanyi lagu Sandiwara Cinta..
Kenangan kenangan..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...