Monday, 24 November 2014

Hectic Weekend - Apple Cider Vinegar & Bottle..

Assalammualaikum..

Swing betul sekarang ni..
Nanti ada masa ak cerita..

Last weekend pun agak sibuk..
Sabtu aku pegi Times Square main bowling untuk company..
1st time ni pegi Times Square..huhu..
Start main pukul 10..
Jadi kene bangun awal la..

Habis pun dah petang..
Lepas habis main aku pegi Mid Valley..
Jumpa adik, mak dan ayah..
Dieorang datang sebab nak beli barang adik aku..
Petang dah balik aku balik rumah kejap..
Dah tu aku pegi Wangsa Maju..

Ahad tu pun aku bangun awal..
Ada hal jugak..
Kuar dengan en.bf uruskan hal dan beli barang..

So ni la antara barang yang aku beli..
Memang ada list barang yang aku da siap-siap..
Tapi tak dapat beli semua pun..
Sebab beli barang ni last sekali..
Mana barang yang tak de malas nak jalan carik sangat da..
 
Antara barang yang aku nak beli ialah Apple Cider..
Hari tu pun beli botol yang kecik je..
So dah nak habis..
 Kebetulan ada dekat Nu Sentral so aku pegi jalan-jalan Groceries..
Tapi tak de pulak aku jumpa..
So kitaorang jalan-jalan je la..
Keluar je jalan-jalan la dulu..
Tetibe nampak Vitacare..

So saje la masuk..
Jalan-jalan tetibe aku nampak ada jual Apple Cider..
Kebetulan ada promosi..
 2 botol Apple Cider botol besar dalam plastik dapat 1 ni free..


Aku dah tak berapa ingat harga..
Dalam rm 4+.++ untuk 2 botol besar..
So dapat botol kecik ni free..
Pada aku memang berbaloi la..
So cepat-cepat la grab..


Sebelum keluar sempat singgah dekat Chemelon..
Aku pernah survey dekar KLCC dulu..
So satu botol ni rm 3.50..
 Masa aku survey dekat KLCC dulu memang ni la aku jumpa paling murah..
Aku jumpa dekat Watson mahal gak..

Sape-sape yang berminat boleh la beli..
Mungkin ada promo lagi untuk Apple Cider Vinegar ni..

4 comments:

  1. Replies
    1. thanks fifi..skrng sibuk sikit..nak update dengan BW pun masa terhad..

      Delete
  2. aucakkkk...
    utk apa ye apple cider tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah 2 kali post cerita beli apple cider ni kan..tp x cerita pun lagi pasal apple cider..insyaallah weekend ni cuba curik masa post pasal apple cider..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...