Wednesday, 15 October 2014

Premium Beautiful (PB) to Let Go..

Assalammualaikum..

Aku nak let go PB aku ni..
Beli tahun 2012 dulu..
Beli ni sebab ada kawan aku ni jual beria suruh beli..
Tapi aku menyesal jugak la beli..
Sebab nya beli mahal-mahal lepas tu tak pakai pun..
Aku rasa aku pakai kurang dari 10 kali..

Aku ni beli masa duduk dengan Sen dulu..
Aku masa duduk dengan Sen sekali keje dengan die bangun pegi keje pun dah lambat..
Lagi nak pakai benda ni segala..
Renyah ye..
Tu pun selalu Sen tolong aku pakai benda ni..

Lepas tu duduk Terengganu..
Duduk sana dah la aku sorang..
Kadang pegi bengkel pakai coverall la..
Ada masa ke aku pakai benda ni?

So disebabkan aku rasa benda ni aku tak guna pun..
Aku nak let go je..
Memang aku tolak harga murah sangat..
Condition sangat terbaik..


Long Bra - Saiz B75..



Long Girdle - Saiz 76..



Waist Nipper - Saiz 70..

Ni antara benefit die..
Produk ni mungkin baik macam yang dinyatakan..
Tapi aku ni memang jenis malas..huhu..




Complete set..
Kalau baru dalam 2k tak silap..
Tapi ni memang jual sangat murah..

Kalau berminat boleh komen atau email aku..
COD pun boleh kalau reasonable..
Terutamanya dekat KL Sentral..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...