Sunday, 19 October 2014

PO Bling Pore Sonic Cleanser - Replacement Brushes..

Assalammualaikum..

Entri ni rentetan dari post INI..
Buat 2 post la senang..
Kalau tak panjang sangat..
Bosan pulak nak baca..

Aku ada cerita pasal head replacement kan..
So aku pun mencari la kalau ada jual..
Aku email dekat email address supplier dekat Groupon tu dan dekat email address manufacturer dekat kotak..
Setakat aku type post ni tak de respond lagi dari 2 2 ni..

So aku saje la google..
Yelah 1 head boleh guna 3 ke 6 bulan kan..
So kalau ada spare dah boleh secure untuk setahun..hehe..

Dah la head die tak de cover..
Aku rasa lagi ok kalau head die ni ada cover..
So in term of hygiene issue lagi better..

Survey-survey ada jugak la yang jual head die ni..
Ada macam-macam harga..
Ada 20 lebih ada 30 lebih..
Tapi tetibe jumpa ni..


Aku tengok harga die macam ok je..
Sekali dengan delivery harga die tu..


So free shipping..
Sebab ada tu aku tengok harga head ni je dah 20 lebih tambah lagi postage punya harga..
Mahal la..
Setakat aku survey yang kejap je tadi ni aku jumpa paling murah..
Kalau ada lagi murah bagi tau ek..

Aku ni pulak 1st time la pulak guna Gdeal ni..
Masa nak bayar tu konfius pulak aku..
Biasa senang je nak pilih method yang kita nak bayar..



So sape-sape yang macam aku yang selalu bayar guna online banking macam maybank2u atau cimb cliks sila la pilih Molpay Online Payment Gateway..
PayPal tu kalau sape-sape yang ada account atau nak bayar guna debit card tak silap..

So tunggu la barang sampai..
Sebenarnya nak tunggu barang sampai baru share..
Tapi tak pelah..
Tengah rajin ni..

Ni link untuk replacement brushes ni..


Jumaat malam haritu baru guna dermaroller..
So kulit tengah nak mengelupas..
Elok sangat la benda ni bole bersihkan kulit dengan lagi efisyen..

Kalau ada yang reply email aku nanti aku share ye..
So selamat mencuba jugak kalau ada yang berminat..:)

6 comments:

  1. Assalamualaikum... Sis..murahnye..td bru tgok rm17.90...tolong belikan boleyh??..heee..pastu sye byar kt sis..sye xreti la😫

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..tu la klik td tgk skrng jual rm17.90..boleh je kalau nak tlg belikan kalau ad lg..email2 la ek dkt kasehkamila@gmail.com..

      Delete
    2. Salam . sis tlg blikan utk sy jgk blh ? Nati sy byr

      Delete
  2. Salam sis . tlg blikan jgk boleh ? Sy tk reti La . hee . mntk nomb fon blh . sng skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam..boleh email sy utk further discussion..

      Delete
  3. Sy ada email sis..leh to nk beli kt sis

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...