Sunday, 14 September 2014

Weekend di Kampung..

Assalammualaikum..

Korang buat apa weekend ni?..
Aku weekend ni duduk dekat rumah je la..
Kalau ada keluar pun kejap-kejap je..

Semalam en.bf balik..
Adik Ta nak order roti Baghdad..
Sebab ada orang order..
So nak selit la..
Tapi die buat cukup-cukup je..
 Tak de rezeki la..

Die sampai pun pukul 4 lebih..
Then kuar kejap nak guna internet mendownload sambil makan..
 Aku pun ada nak amik doc dari die untuk guna minggu depan..
Ingat kan singgah dekat rumah Hendry kejap..
Nak pegi main motor petang tu..
Tapi die sibuk pegi ride pulak..
Tak ada dekat rumah..
So pegi lepak makan dekat ada kedai kawan kitaorang..
Ber chit chat ler..

Hari ni pulak sama la..
Melepet je dekat rumah..
Mak. ayah dengan wan pegi Johor hantar adik Ta balik..
Sambil tu haruslah singgah dekat Zack..
Lagi pun ada hantar barang..


Bila sorang je dekat rumah..
Nak masak pun malas untuk sendiri..
So lunch cornflakes je..
Kesihatan sangat kan..haha..
Menu hari ni penuh dengan bijirin..
Sarapan haruslah nestum..
Lunch ni pulak..

Aku memang suka kalau diet terpaksa ni..
Petang jap lagi mungkin nak pegi berpoya dengan kawan-kawan..hehe..
Rumah dah sunyi balik..
Tapi study pun tak habis lagi..
Nasib baik semalam ada discuss sikit dengan en.bf..

2 comments:

  1. kalau duduk sorang-sorang, memang malas masak kan..hehe..nida pon kalo sorang, rela makan buah2 je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..kira dr positif mcm diet la kan..hehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...