Sunday, 21 September 2014

Watsons - Nose Pore Strips..

Assalammualaikum..

Ni salah satu favorite aku..
Aku ni memang banyak black head dekat hidung..
White head lagi banyak sebenarnya..
Tapi dekat hidung banyak black head la..

Oily skin memang senang nak perangkap kotoran kan..
Sebab tu la senang ada dan banyak..

Selain guna shiseido black mask tu..
Aku guna ni jugak..
Ni untuk hidung je kan..
Hasil pun agak ok..

Dalam banyak-banyak aku rasa ni antara yang mura..
Keberkesanan die pun lebih kurang je dengan yang mahal..
 Cuma aku rasa sekarang ni harga die makin naik je..
Awal-awal dulu nak promote murah la kan..
Sekarang makin mahal la..


Sebenarnya tadi pegi Watson beli kan ubat mak dan nak beli ni..
Mula-mula amik satu je..
Tapi sebab ada promosi..
Item kedua ada diskaun 50%..
So amik la dua terus..

Walaupun harga dah naik..
Tapi still mura lagi dari yang lain aku rasa..
Lepas tu slalu ada promo..
Bila ada promo memang lagi rajin la nak beli..

So sape berminat bole la beli sementara promosi ni..

1 comment:

  1. dulu rajin buat masker telur tepek kat hidung....sekrg tak rajin dah..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...