Friday, 26 September 2014

Si Putih yg Rabak..

Assalammualaikum..

Baru dapat gambar ni..
Jadi hari Selasa hari tu..




Bumper depan yang rabak..
Rim calar..

En.bf pegi keje naik motor..
Sekali kawan die tanya die eksiden ke..
Balik-balik tengok dah macam ni..
Sabar je la..

Die park dekat luar sebab dekat dalam full..
Kawasan rumah die ni aku pernah pegi sekali bole tahan sempit..
Jiran kata ada nampak lori masuk..
Orang yang langgar ni pun men lari macam tu je..
Tak de la tinggalkan nombor ke apa..
Biar la..
Tu urusan die dengan Tuhan la..

Mungkin teguran dari Tuhan jugak dekat kitaorang atau Tuhan uji untuk bagi benda lagi baik..
Bartabah je la nak repair..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...