Friday, 5 September 2014

Short entry..

Assalammualaikum..

Aku dah sampai dekat kampung..
Online ni sebab purchase broadband pass tadi..
Ada nak bukak email..

Lepas tu alang-alang dah beli tu online la kejap..
Sebelum balik tadi sempat study pasal company yang aku berminat tu..
Ada la dapat beberapa info..
Lepas tu email dekat en.bf mintak die print kan..

On the way balik tadi sempat singgah makan dekat Bangi..
Dekat Ana Ikan Bakar Petai..
Balik tadi tengok mak dah kemas-kemas barang..
Tadi hantar Zack balik Johor..
Esok nak hantar Jo balik Perlis pulak..

Masuk dalam saje baca baca sikit yang en.bf print tadi..
Antara benda menarik yang aku jumpa sebelum balik tadi..
Aku jumpa VFD system note tu..
So excited la nak tau..
Ada jugak cari info dan sempat mintak en.bf print kan..

Dah sampai rumah ni sempat la tengok note tu..
Tengok list apa yang ada..
At least ada la idea sikit apa nak study..

So alang-alang dah online ni try la cari maklumat..
Save lepas tu kalau rajin nanti bole la baca..
Kalau tak de internet nanti bole je la nak baca sebab dah save siap-siap..
Tapi paling best kalau bole print..
Baca dekat laptop ni lama-lama sakit mata..huhu..

Esok en.bf pagi-pagi kene gerak pegi Kuantan..
Tak tau lagi bila balik..
Sampai rumah pun dah lambat tadi..
Lepas Nilai jam pulak..
Tak de apa pun tetiba slow je..
Sabar je la..

Mata dan ngantuk..
Badan pun dah penat..
Selamat malam semua..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...