Thursday, 25 September 2014

Pertandingan Fotografi..

Assalammualaikum..

Kepada sesiapa yang berminat boleh la join pertandingan ni..


Anda seorang penggemar fotografi? Kami menjemput anda yang ingin berkongsi kisah-kisah dan pesanan-pesanan penting menerusi medium fotografi! Selamat datang ke Pertandingan Fotografi 1Malaysia. Pertandingan Fotografi 1Malaysia dianjurkan sempena pelancaran laman web 1Malaysia.com.my yang baharu, dan juga bersempena sambutan Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia.

Atas objektif ini, kami menjemput penggemar-penggemar fotografi untuk memupuk sebuah masyarakat yang berinspirasi ke arah Malaysia yang lebih bersatu dan aman damai. Gambar-gambar yang memenangi pertandingan ini akan digunakan sebagai kandungan laman web ini dan mungkin juga berpeluang untuk muncul dalam kalendar 2015 yang akan diterbitkan untuk tujuan kebajikan. Kata orang, sekeping gambar menceritakan seribu kisah!
Hantarlah penyertaan anda yang menggambarkan maksud menjadi seorang rakyat Malaysia atau menyingkap kepentingan nilai-nilai utama 1Malaysia di http://www.1malaysia.com.my/photo-contest/pertandingan-fotografi

Sekian,
1Malaysia Admin
 Peluang besar untuk share hasil karya korang..
Gambar-gambar yang menang akan di guna dalam web tu dan mungkin juga berpeluang untuk ada dalam kalender 2015 untuk tujuan kebajikan..
So please cheack..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...