Wednesday, 13 August 2014

Wordless Thursday Yang Tak Berapa nak Wordless..

Assalammualaikum..

Cadangnya nak letak gambar ni untuk Wordless Wednesday..
Tapi tak sempat la pulak..
So Wordless Thusday je la ek..
Nak tunggu WW next week lambat lagi..
Takut tak sempat dan ter missed lagi je..hehe..


Pokok-pokok cili..


Pokok langsat..

Ni gambar masa balik raya hari tu sebenar nya..
Punya la lama kan..

Ni la sebab kenapa aku suka duduk rumah ada tanah..
Bole tanam macam-macam..
Raya haritu pun rambutan banyak berbuah..
Rambutan merah dan kuning..
Manggis pun ada..

Kalau cili pulak..
Bila nak guna tapi tak cukup dalam peti sejuk..
Terus pegi petik dekat pokok..

Konon nak buat wordless..
Tapi banyak jugak word nye..
Terus dapat tajuk dekat atas tu..haha..

Harap bole tanam macam-macam bila ada rumah sendiri nanti..:)

2 comments:

  1. bestkan kalau rumah bertanah ni...boleh berbudi pada tanah, dapat makan hasil...hehehe

    ReplyDelete
  2. tu la..tp kalau sndri nk beli rumah bertanah skrng mmg x mmpu la..even nk beli teres pn x brapa nk mmpu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...