Sunday, 31 August 2014

VELFORM - Sauna Slimming Belt..

Assalammualaikum..

Ni ada satu produk lagi yang aku nak share..
Baru je dapat balik kampung ni..
Aku beli benda ni weekend lepas tak silap..
Ke weekdays..
Entah dah tak ingat..

Ni aku tak plan pun nak beli..
Sebenarnya usha hair dryer..
Hair dryer aku macam dah tak meyakinkan je..
Dah lebih 5 tahun guna..

Bukak Groupon usha hair dryer tapi tak jumpa pulak yang best..
Yang office mate aku beli dengan harga yang best tu dulu dah tak de lagi..
Dekat Lazada banyak jugak..
Lepas tu aku ada try balik guna hair dryer sekarang macam bole guna je..
So aku malas la nak beli dulu..
Masa mencari-cari ni tetibe terjumpa pulak benda ni..
Macam best je..hehe..

Lepas tu rasa lemak-lemak dekat badan ni macam banyak je..
Tengok harga pun macam best je..
 So aku pun beli je la..hehe..


Ni kotak nye..

Product specifications and features

  • Dimensions: 106.5cm (L) x 20cm (H) x 0.5cm (W); extends up to an additional 24cm
  • Weight: 195g
  • Colour: blue
  • Voltage: AC230V / 50-60Hz
  • Power: 55W
  • Temperature range: 34°C – 75°C (adjustable)
  • Automatic switch off: approx. 50 minutes


Dalam kotak ni ada:
  • 1x sauna belt
  • 1x temperature regulator (attached to belt)
  • 1x measuring tape
  • 1x instruction manual
  • 1x 7-day diet plan
Aku carik dekat Groupon dengan Lazada..
Dekat Groupon ni harga yang die display tu yang harga kita bayar..
Kalau dekat Lazada harga die display tu memang lagi murah..
 Tapi bila nak bayar kene charge untuk penghantaran..
Terus lagi mahal..

Mula-mula aku nak beli dekat Groupon..
Tapi setiap kali nak buat payment loading lama giler..
Berapa kali entah aku try..
  Dah fed up terus aku beli dekat Lazada je..
Beza dalam seringgit lebih je..
Cuma aku macam tak minat cara macam tu..
Macam harga tiket MAS dengan Air Asia..
Trick keji..huhu..
So kene la compare harga betul-betul sebelum beli..

Masa beli dermaroller haritu packing pun lain..
Tak tau la sebab barang yang berbeza ke apa..
Aku macam lagi suka dengan packing Groupon masa beli dermaroller dulu..
Walaupun dermaroller tu ada kotak sendiri..
Tapi die masih bungkus dengan bubble wrap dan letak dalam kotak Groupon..

Macam beli slimming belt ni dari Lazada bukak wrapping GDex tu terus kotak Slimming belt ni..
Tak tau la sebab saiz kotak ni sendiri pun dah besar ke apa..

Pasal slimming belt ni pulak aku dah beberapa kali guna..
Ok jugak la..
Cuma satu yang kurang best ialah kene connect dekat plug dan wayar pun agak pendek..
Kene extension la kalau nak gerak..
Lagi best aku rasa kalau tak de wayar..
Guna bateri je..
Ada yang jugak yang macam ni..
Mungkin harga lagi mahal la..
So bila pakai tu bole la bergerak bebas buat keje lain kan..
Bole la guna sambil buat keje rumah ke apa..

Harap-harap ada hasil la..hehe..
Weekend ni sepupu aku balik try guna..
Terus berminat nak beli..
Terus beli masa tu jugak..hehe..

Kalau berminat bole la check link ni..
 http://www.groupon.my/deals/national-deal/all-link-enterprise-19/718772284

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...