Sunday, 8 June 2014

Weekend yang hampa..

Assalammalaikum..

Tajuk sesuatu sangat kan..hehe..
Padahal bukan apa sangat pun..

Semalam aku tido lambat..
Weekend la katakan..
Haruslah di nikmati..
So late nite late morning la semalam..

Late nite late morning pun duduk dekat bilik je..
Sambil online..
Lepas tu baca novel..
Roomate pulak nurse keje malam..
So memang aku sorang je dekat bilik..
Dengar lagu kuat-kuat, bukak lampu pun tak de hal la..
Weekdays memang tak dapat la macam ni..
Pukul 1 pun rasa dah lambat sangat..

Tengah hari tadi aku aku pegi wedding ex housemate masa dekat U dulu..
Pukul 1 lebih tak silap aku sampai sana..
Tak kisah sangat pun datang lambat..
Sebab tak de la datang masa peak hour..
Biar orang dah kurang sikit..
So pengantin pun dah tak busy sangat..
Bole la lepak dengan pengantin lama sikit..

Lepas kenduri kitaorang ke Mutiara Damansara..
Ada nak tengok barang..
Boleh pulak kedai tutup awal..huhu..
Patut hari isnin la kedai bukak lama sikit kan..
Orang cuti bole la datang..

Alang-alang dah dekat area sana en.bf ajak pegi Giant Kota Damansara..
Ajak pegi makan J.Co makan Froyo..
Kitaorang memang suka makan froyo J.Co berbanding Tutti Frutti..
Sekali sampai-sampai J.Co bole pulak dekat tempat Froyo tu ada sign yang yogurt dah habis..huhu..
Sekali lagi hampa..
 Dah sampai sana aku pun memang ada nak beli barang sikit..
Pegi Giant beli barang je la..
 Dah la outlet J.Co ni tak banyak sangat..
En.bf memang macam kecewa sangat je..
Dah terasa-terasa nak makan kot..hehe..
Aku masa dekat Giant ada la beli yogurt biasa..
Die tak nak pun..
Nak J.Co jugak ye..haha..

Lepas tu dah sampai dekat rumah aku kitaorang ada nak register aktiviti..
Sebelum pegi tadi tempat tu tutup..
Balik tadi pun dah tutup jugak..
Dapat jugak la cakap dengan guard je..
Cuma malam ni orang tu ada reply SMS aku..
Dari petang semalam SMS hari ni baru reply..
Tu yang terus nak pegi je..

Tak pelah..
Ada masa nanti pegi la tempat-tempat yang nak pegi ni..
Macam mana weekend korang?..

Tadi pun sempat timbang dekat Giant..
Berat badan sekarang memang perlu diturunkan..
Lemak-lemak harus disingkirkan..
Sebelum makin teruk..
Chaiyok Chaiyok..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...