Saturday, 21 June 2014

Team Building 2014 - Eagle Ranch Resort..- Day 2

Assalammualaikum..

Ok sementara masih segar dalam ingatan tulis je la..
Kalau tak nanti dah malas..
Ok untuk hari ke dua..

Biasa la masing-masing dah penat di hari pertama..
So tido beria la kan..
Tak beria sangat jugak la..
Mungkin sebab penat dan mungkin jugak sebab tido dekat tempat baru..

So aktiviti pagi ni mula pukul 9..
Pukul 7-9 ialah breakfast..
Kitaorang turun dalam pukul 8..
Lepas makan naik balik pakai kasut..

Dekat pukul 9 turun untuk rope course pulak..
Best jugak la..
Keep on motivate diri teringatkan masa dekat Terengganu dulu..
So semuanya menyeronokkan je..

Habis aktiviti tu kitaorang ada telematch pulak..
Aku memang tak berapa la dengan benda-benda ni..
Layan kan je la..

Habis telematch balik bilik bersiap-siap untuk balik..
Bas gerak pukul 12..
Dalam bas ada dieorang sediakan lunch..
1 box tu ad coslow, fries dan sandwich..
Lepas tu ada mineral water..

Dalam bas haruslah sunyi sepi je..
Tak de tenaga dah masing-masing..
Semua dalam pejalanan tidur je..
Aku sedar masa sampai Bangi..
Lepas tu tak boleh tidur dah..
Turun je bas memang laju-laju nak naik train dan sampai rumah..

Sampai rumah memang aku keluarkan semua pakaian,,
Banyak aktiviti air jugak kan..
So banyak la baju yang basah..
Tu pun ada aku dah sidai..
So sampai tu aku mandi, masuk baju dalam mesin basuh dah tido..

Badan memang penat dan lebam-lebam la..
Keseluruhannya memang sangat seronok la..
Dieorang ni pun pada aku agak fit walaupun umur dah banyak..
Dieorang ni pun sangat easy dan menepati masa..
Banyak yang aku belajar dua hari ni..


Lagi view dari bilik aku.
Gambar ni macam kelam-kelam je sebab aku amik ni dah lewat petang..


Again..
Link untuk tempat ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...