Thursday, 12 June 2014

Pots-1..

Assalammualaikum..

Kalau tengok tajuk ni korang ada clue tak apa benda nya?..
Honestly aku pun 1st time tau semalam..

Semalam aku keluar dengan en.bf lepas balik keje..
Sebab ada nak jumpa orang untuk bakal aktiviti aku..
Jadi nak jumpa orang tu, tau detail dan sebagainya..
En.bf pun tak de minggu depan..
So ada la benda yang kitaorang nak settle kan..

Lepas tu aku pun ada nak bagi travel adapter dekat die..
Kebetulan pulak pagi semalam aku ada meeting dengan vendor..
Banyak jugak gift dieorang bagi salah satunya travel adapter..
En.bf pun ada satu..
So saje pass kala en.bf nak guna yang baru..:)

Lepas tu aku ajak die pegi Sunway Pyramid ajak makan J.Co..
Hari tu kan die teringin sangat nak makan..hehe..
Kecewa sangat..
Si kitaorang beli la yang Sharing dengan 2 biji donut..

Lama jugak la lepak borak..
Macam-macam benda la borak..
Pasal keje, family, pape kalau masa die tak de nanti ke..

Lepas tu aku saje la jalan-jalan sikit..
Dah lambat la jugak masa ni..
Dalam pukul 9 ke 9 lebih entah..

Naik escalator tetibe nampak ada kedai yang ada barang aku nak cari..
Saje singgah tengok-tengok nak compare harga..
 Sekali ada barang yang aku tengok harga die macam ok..
Terus beli..

Lepas tu saje la kitaorang jalan-jalan..
Nak jalan cari dekat mana tempat nak keluar pegi dekat kereta..hahaha..
Memang jujur kitaorang ni memang fail kalau pegi Sunway Pyramid..
Tiap kali pegi kene tengok map la..

Tengah jalan-jalan tetiba nampak macam ada promosi best je..
Aku pun berenti la saje tengok-tengok..
Memang ada gak rasa nak beli baju untuk pakai pegi keje..

Hari tu sementara aku tunggu aku saje jalan sorang-sorang dekat Parkson Nu Sentral tengok banyak jugak yang cantik-cantik..
Banyak je promosi, sale aku tengok..
Tapi bila tengok harga..
Walaupun lepas discount masih agak mahal..
Sekarang macam masa yang tak sesuai je nak beli baju dengan harga yang agak tinggi..
Sebab nak turunkan berat badan..
Nanti kalau dah kurus rugi la beli saiz besar-besar kan..kikiki..
Kalau nak beli pun carik tak mahal sangat..

Bila tengok promosi macam ok, aku pun belek-belek la..
Harga memang agak murah sebab discout sampai 70%..
Harga asal rm8+ kalau lepas discount baru dalam rm2+ macam tu..
Memang murah la kan..
Kualiti kain pun macam ok je aku tengok, corak pun ok jugak la..
Tu yang menarik minat aku..

Plus SA die sangat nice..
Masa die approach aku awal-awal pun memang ok..
Lepas tu suruh aku try..
Amik banyak-banyak untuk try pun die tak kisah..
Nak suruh carikan saiz, corak ke memang ok je die..
Aku siap pakai baju yang aku try tu carik baju lain dengan die..hehe..
Walaupun masa tu dah lambat gak tapi die layan je..

Last aku beli sehelai tapi yang discount 50%..
 Sebab masa tu die siap dah turunkan nak tutup pintu..
Nak pilih-pilih pun aku malas..

Banyak jugak la baju yang aku macam berkenan gak untuk pegi keje..
Harga pun agak ok..
Plus SA sangat nice..
So kalau korang nak tengok-tengok ok jugak la..
Cuma saiz macam limited sikit la..
Dah sebulan lebih promosi..


 Ni la kedainya..

LG1-89, Sunway Pyramid, NO.3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, Petaling Jaya., 46150, Petaling Jaya, Selangor, 46150

Disebabkan masa yang limited aku pun macam tak familiar sangat dengan kedai dan brand ni..
Ni pun 1st time aku datang..
Tapi aku agak recommend la untuk pegi..

Selamat bershopping..:)
 

2 comments:

  1. da lama tak gi sunway pyramid...nak shoping jgak la nnt.heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la jln..skrng ni nmpk mcm byk sale je..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...