Monday, 16 June 2014

Penat..Penat..Penat..Isnin yang Lemau..

Assalammualaikum..

Dari hujung minggu lepas penat tak habis-habis..huhu..
Apa bole buat..
Bila penat bertimpa-timpa..haha..
Tak sempat nak hilang penat ada je benda kene buat..
Harap hari ni bole tidur lena..
Recover balik tenaga..

Tido semalam aku kunci jam pukul 4..
Nak bangun sahur nak puasa hari ni..
Nasib baik la air dengan kurma dekat je dengan katil..
Mamai-mamai tu sempat la makan sebiji kurma dengan teguk air..
Sebelum tido tu saje letak dekat je..
Jauh-jauh memang malas la nak bangun..

Bila masa nak bangun pegi ofis punya la malas giler..
Selalu kalau malas bangun pun tapi bila dah mandi rasa ok je..
Ni tak, lepas mandi pun rasa malas giler..
Rasa nak sambung tido balik je..

Sementara siap sebelum pegi keje sempat online kejap..
Happy je tengok ada email dari en.bf..
Die inform yang die dah sampai..
Sebelum tu tak de internet nak email katanya..

Dekat ofis pun rasa lemau giler..
Jem je kepala buat keje..
Ada la progress sikit..huhu..
Walaupun rasa macam banyak je lagi keje..

Dekat ofis tadi pun dapat jugak la 1 email lagi dari en.bf..
Happy sikit hati..
Macam ni la bila berjauhan..
Lemau sebab die tak de pun ye jugak kot..
Berapa kali dah fikir nak amik leave..
Tapi tak amik jugak..
Macam tak sampai hati je..huhu..
 
Sambil tu fikir-fikir pasal minggu ni..
Jumaat Sabtu ada Team Building Department..
Tadi dah dapat tentative dengan t-shirt..
Tengok macam best je..
Dah la Family Day hari tu tak pegi..
Pegi la kali ni..
Sekurangnya ada sikit kenangan aku dekat company ni dengan dieorang..
Lagi pun semuanya free je..

Ingat kan nak tolong amik kan kereta en.bf..
Lepas tu nak amik die balik nanti..
Tengok la macam mana..
  Memang doa banyak-banyak supaya sema urusan baik-baik je..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...