Wednesday, 25 June 2014

Dinner, Kasut Kerja dan Gift..

Assalammualaikum..

Ni kisah kelmarin..
Kisah Isnin lepas..

Macam yang aku bagi tau walaupun en.bf balik hari Ahad tapi tak sempat pun nak jumpa dia lagi..
Hari Ahad tu die tido dari pukul 12lebih tengah hari sampai la pukul 10 malam..
Penat sangat katanya..
Even ajak pegi makan pun die tak nak..
Lagi pun bila dah bangun die nak kemas barang, basuh baju, amik kereta..
Esok tu pun dah kene pegi office..

So die ajak jumpa hari Isnin..
Lagi pun ada hal nak discuss..
Seminggu die tak de ada benda pulak yang kene catch up balik..
Aku pulak masa tu lupa nak amik contact number nak update..
So kene la tunggu die balik..

Malam tu pegi makan je dekat Pizza..
Aku pun dah lama rasa nak makan Pizza tapi tak berkesempatan nak pegi lagi..
Biasa la sambil makan borak-borak..
Seminggu tak jumpa kan..haha..

Lepas dah kenyang kitaorang pegi carik kasut..
Padahal masa dekat ofis lagi dah bagi tau nak cari kasut..
Kasut keje aku dah terkopak tapak nya..
Sekarang pegi keje pakai sandal iPANEMA je..
Nasib baik la tak buang lagi..
Tu pun dah lambat..
Berborak lama sangat pukul 930 baru gerak carik kasut..hihi..

Memang cari cepat-cepat je..
Aku memang nak carik yang murah je..
Yang senang nak pakai..
Yang senang nak jalan laju-laju bila lambat pegi keje..
Yang murah sebab bila rosak pun tak ralat sangat hati..
Ada pegi 2 3 kedai..
Aku ni memang fail arrangement Sunway Pyramid tu walaupun dah pegi berapa kali..
Tu pasal dah lambat nak carik2 dekat map segala memang malas..
Tapi harga bole tahan lepas tu design die pun aku tak berapa sangat..
Bila ternampak je H&M terus masuk dan pegi tempat kasut..
Nasib baik la aku pernah datang sekali..
 Memang straight je la pegi dekat tempat kasut..
Tengok-tengok, try terus amik yang ni..


 Gambar ni aku amik dekat web je..
1st day pakai pegi ofis memang rabak kaki aku..
Sama macam yang dulu..
Dah lama nanti baru ok harapnya..
So memang aku dah stand by sandal..
Bila dah melecet memang aku tinggal kan je kasut dekat ofis.

Simple je kasut ni kan..
Murah pun murah..
Ni link dia..

Lepas keluar dari Sunway Pyramid pegi minum lagi..
Punya la panas kan..
En.bf ajak pegi minum air buah..
Layan kan je la..

Malam tu pun dapat gift dari en.bf..
Biasa la kalau masing-masing pegi mana-mana..
Ada la beli gift sebagai kenangan..:)

2 comments:

  1. cantik kasut baru...
    sunway pyramid tu yang paling leceh parking dia...nory penah taerlupa tempat parking, jenuh lah cari kereta di setiap tingkat...hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..dah berapa kali pg pn x ingt lg arrangement dlm tu..dlu night mare jugak kalau parking..slalu penuh..skrng ni slalu parking dkt hotel tu..byk kosong..cari cerita setiap tngkat?..lg terbaik..tp skrng bole snap pic parking kn..ok skit..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...