Wednesday, 21 May 2014

Bahan Bacaan-Novel..

Assalammualaikum..

Malam ni aku saje datang online di atas beberapa sebab..
Satu sebab kalau duduk rumah tak de buat apa-apa pun..
Karang tidur je..
At least bila keluar aku boleh la jugak online blog walking catch up latest news atau info ke..
Lebih lagi sebab TV dekat rumah tu dah rosak..
So macam dah disconnect la..hehe..
Lepas tu aku pulak tengah hari tadi tak makan pun..
Aku bawak ayam pagi tadi lepas tu panas kan masa lunch tadi je..
Petang tu terasa macam nak makan aku makan epal je..
Pagi tu memang aku bawak ayam goreng, epal dengan oren..
Lagi pun dekat ofis pu macam agak busy je..
Nak rasa lapar pun tak sempat kot..
 Jadi keluar la untuk dinner..
Last sekali sebab konon-konon nak buat keje..hehe..
Kira sambil-sambil la..

Masa siap-siap tadi aku ternampak la koleksi ni..


Ni bukan koleksi aku pun..
Ni housemate dan roomate aku punya..
Aku pinjam je..
Ada 3 buah tak silap yang aku dah habis baca dan pulang kan..

Sekarang tengah on the way baca yang atas sekali..
Macam biasa baca semua ni untuk release tension dan pengubat bosan..

Biasa kalau nak tido malam aku baca la 1 chapter ke..
Bila weekend tak de buat apa-apa ke..
 
Kadang-kadang kalau travel naik train ke aku bawak jugak..
Bosan-bosan tak de benda nak buat tu baca la..
Aku ni bukan ada smart phone ke pengubat bosan kalau dalam train..
Kalau orang ada smart phone bole la chat, main game ke kan..
Aku dari bosan nak sampai destinasi tu aku buat benda ni je lah..
 
Nak baca benda-benda ilmiah je sepanjang masa memang tak larat la..
Tak mampu la aku nak study pasal keje ke time dalam train..
Tak pasal makin stress nanti..haha..
 
So enjoy reading..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...