Saturday, 26 April 2014

Weekend minggu ke 17 - 2014..

Assalammualaikum..

Hujung minggu datang lagi..
Sekarang ni sangat jarang update blog kan..
Tapi aku tengok ada je yang singgah blog aku ni..
Terima kasih sangat la kepada yang sudi baca blog ni..
Tak de la menarik sangat pun kan..hehe..

Semalam tidur awal jugak la..
Tak de benda nak buat plus penat keje siang tu kot..
 Kalau hari keje pukul 8 lebih pun aku dah tido kadang-kadang tu..
Bila weekend memang nak qada' tidur la..
Tapi bila dah bangun lepas tu tak de benda nak buat macam bosan pulak..
Tambah hari ni en.bf keje, Farez dengan Jie keje..
Haziq pulak busy dengan kekasih hati..hehe..

Sekarang ni walaupun aku tido lambat tapi bangun awal jugak la..
Tak de la macam dulu..
Kalau tido lambat sampai ke petang aku tidur..

Bangun tadi da plan nak pegi Old Town White Coffea untuk lunch sambil buat keje..
Biasa la kalau hidup sorang ni..hehe..
Sementara nak pegi tu aku buat apa yang patut dulu..
Biasa la bermalas-malasan dekat rumah..
Breakfast buah dan nestum, pakai mask, lipat baju, buat jus..
Then dah tak de benda nak buat aku pun bersiap la nak keluar..
Sambil tu aku dok komple dekat en.bf bosan duduk rumah tak tau nak buat apa..huhu..
Housemate masing-masing kalau weekend keluar tak pun ada hal masing-masing..
Nak tengok TV pun walaupun ada astro tapi TV dekat rumah tu makin teruk..huhu..
 Internet pulak tak de..
Lagi la bosan..

So tadi aku pun datang la sini..
Lunch sambil guna internet..


Order Lunch set je..
 BBQ Chicken + ice lemon tea..
Tapi macam menyesal je order hot ice lemon tea..
Tapi cawan kecik je..huhu..

Sebenar aku dah beberapa kali tanya en.bf kalau nak join kelas aktiviti fizikal..
Nak join kelas aerobik atau Zumba ke..
Asalkan ada aktiviti yang bermanfaat la..
Rindu sangat nak ber aerobik macam dulu..
Sekarang ni memang tak de aktiviti lansung..
Makan je banyak..

So guna internet ni beria la aku google sana sini..
Kalau ada benda nak buat tak de lah aku bosan sangat kalau sorang-sorang kan..
Ada je la aktiviti..
Dan finally aku macam dah jumpa aktiviti yang sangat sesuai..hehe..
Apa aktiviti nya?..
Nanti aku share..

So have a nice weekend!!!..
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...