Wednesday, 16 April 2014

Shopping Sayur..

Assalammualaikum..

Ingat tak aku pernah share pasal rutin ni sebelum ni?
Boleh baca dekat SINI..

Sebenarnya aku agak suka dengan jus ni..
Aku panggil jus je la ek..
Salah satu sebab nya ialah die fresh juice..
Blen semua benda tu mentah then minum..

Lepas tu aku rasa jus ni sangat membantu penghadaman aku..
Selalunya aku minum dua hari sekali..
Aku siap bawak mesin jus buah tu masa pindah hari tu..hehe..

Selalunya aku amik semua bahan tu dekat rumah..
Haritu ada la beli dekat pasar malam dekat rumah..
Aku beli 2 set..
Harga bole tahan jugak kot..

Bali tu aku buat jus semuanya then letak dalam bekas simpan dalam peti sejuk//
Nak minum senang..
Setiap pagi sebelum pegi keje dan malam aku minum..

Tapi sebab beli 2 set je..
Kejap je dah habis la..

Semalam en.bf ajak pegi beli barang..
So aku beli la bahan untuk buat tu 4 set terus..hehe..
Senang blend semua lepas ni senang la nak minum..

Beria punya la berat bawak timun 4 biji, carrot 8 biji, limau nipis 4 biji..
Beli buah epal hijau dan merah..
Beli lemon lagi untuk slice letak dalam air..

Kesihatan sangat kan..
Jom amalkan cara hidup sihat..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...