Thursday, 3 April 2014

Engineering & Technology Magazine (E&T)..

Assalammualaikum..

Hari ni aku nak share satu lagi benda..
Short entry je la..
Sebab update blog ni pun dekat ofis..
Bole guna internet lepas pukul 5..
Aku pulak balik pukul 6..
Sementara balik tu bole la update sikit..hehe..

Aku nak share pasal Engineering & Technology magazine..
Ni pun officemate aku yang introduce..
Actually die suruh aku baca dan study benda yang mention dalam satu artikel..
Related dengan apa yang kitaorang tengah buat..

Pada aku majalah ni sangat elok untuk info-info berkaitan engineering..
Aku pun tak tau pulak dekat mana die dapat..
Tak tanya pun..hehe..
Mungkin ada dekat kedai majalah..

Tapi kalau tak,ada jugak online..
Ni contoh cover page majalah ni..


Yang latest ni front page pasal Mars..
Dan ni link online..

Kalau yang minat engineering dan technology bole la check link dekat atas..:)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...