Sunday, 6 April 2014

Durian Crepe by Durian Durian..

Assalammualaikum..

Ni cerita masa last day aku pegi OTC hari tu la..
Masa Haziq teman kan aku pegi KLCC..
Masa lepas makan aku ni bole pulak teringin nak makan ais krim..
Dessert la konon nya..
Patut la gemuk..haha..
Makan je tak sudah-sudah..
Dah tu makan benda mengarut je..
Benda mengarut yang banyak lemak..hoho..
Ais krim la, kek la..

Lepas tu aku bole pulak tertanya Haziq pasal durian crepe..
Aku memang tak pernah makan lagi..haha..
Punya la dah lama benda ni famous kan..
Lepas tu Haziq terus ajak aku pegi dekat Ground Floor dekat depan Guardian tak silap kiosk die..
Dekat area Cold Storage..
Haa dekat situ la kiosk Durian Durian ni..

Haziq belikan durian crepe yang ada 6 pcs..
Total rm 13.50 tak silap..
Haziq makan 2 pcs aku makan 4 pcs..hehe..
Haziq baru lepas makan ayam penyet so kenyang lagi..
So aku la yang makan banyak..

Rasa die sedap je..
Cuma aku rasa harga agak mahal la..
Ke memang harga durian crepe macam ni..
Masa aku tanya dekat housemate aku..
Die bagi tau ada yang murah dekat Mid Valley..

Khamis lepas masa aku nak pegi bank dan dinner dengan Hawa aku teringat la pasal durian crepe yang housemate aku kata mura tu..
Tapi tak jumpa pun..
Kalau ada 1 kiosk tu pun rm12 untuk 6pcs..
Tak silap aku tu yang paling sikit la..
Dan masa carik tu jumpa Durian Durian ni lagi dekat depan KFC tak silap..
Aku beli yang 2 pcs je kali ni..
Sebab nak makan pun lepas dinner..
So kenyang sangat lagi kan..
Sebiji sorang pun dah cukup..
 Kalau 2 pcs rm4.50..

Aku yang peminat durian ni memang suka la..
Sedap je rasa..


Durian crepe yang gebu dan sedap dari Durian Durian..
Kalau ada suggestion durian crepe yang sedap boleh la share-share ye..
I memang peminat durian..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...