Sunday, 27 April 2014

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns..

Assalammualaikum..

Macam biasa setiap hari Isnin aku akan check akaun Nuffnang aku..
Biasanya bila bosan-bosan tepu buat keje aku online la..
Saje nak release..
Lepas tu sambung buat keje balik..

Masa check akaun aku tadi terkejut pulak aku ada ni..


1st time aku dapat ni ye..
Terkejut pulak aku..huhu..

Walaupun aku jarang update blog sekarang tapi ada jugak la yang singgah blog aku ni..
Aku pun buat blog ni asalnya untuk sharing pape info dengan orang yang baca..
Kalau dapat earning tu kira bonus sampingan la..
Value pun tak de la banyak sangat pun..

Pape pun terima kasih banyak dekat sesiapa yang menyumbang kepada earning aku ni..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...