Wednesday, 19 March 2014

Fast update..Minggu ke-3 as Trainee..

Assalammualaikum..

Dah lama tak menulis..
Agak bz sekarang..
Ni dah masuk minggu ke 3 aku internship..
So far ok je..
Sangat banyak yang aku kene belajar..
Dan macam biasa kekuatan mental dan fizikal teruji..hehe..

Tapi nasib baik la ramai yang ada keliling aku..
Family makin dekat..
En.bf ada dekat sini, ada Haziq, Farez dengan Jie pun praktikal dekat Klang je..
Ada je jumpa dieorang..
Lepas tu selalu lepak dengan kawan-kawan jugak..
Weekend hari tu jumpa Hadi..
Melepak sampai pagi dengan die dan kawan-kawan die..
Masa duduk Terengganu sangat susah nak jumpa kawan-kawan kan..

So far aku syukur je ada dekat company ni..
Staff semua ok..
Dan macam biasa setiap cabaran aku amik sebagai posotif dan cuba sedaya upaya untuk sesuaikan dengan situasi dan jadikan hasil yang baik..
Housemate pun ok walaupun baru duduk sama..
Cuma masalah air la bosan sikit..
Lepas tu hari tu masalah jerebu la lagi..
Harap semua masalah ni cepat diselesaikan..
Dan aku makin ok dekat company ni..
Memang sangat banyak yang aku perlu belajar..
Dan ini adalah antara tempat tebaik untuk aku..:)

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...