Sunday, 23 February 2014

KENZO Watches to Let Go..

Assalammualaikum..

Ni aku ada nak tolong adik aku jualkan jam..
Jam ni die dapat sebab menang main futsal semalam..
Baru lagi la..
So kalau ada sape-sape yang berminat boleh la contact aku..

Adik aku ni duduk dekat Senawang..
Kalau weekend die balik kampung dekat Kuala Pilah..
So kalau nak tengok ke apa inform la..
Lagi puas hati kalau tengok depan-depan kan..
Jam ni pun die tak pernah pakai lagi pun..
Baru dapat semalam kan..




Ni gambar-gambar jam ni..


Megikut price tag pada jam tu harga jam ni RM 1695..
Of course adik aku nak jual below harga ni..
Pandai-pandai la nak nego dengan die..

Kalau ada sebarang pertanyaan atau nak detail bole email atau komen aku..
Nanti aku bagi contact number adik aku..

21 comments:

  1. Hye saya dah follow blog awak :) Blog yg menarik :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)


    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah dan baca blog ni..nice to know u..:)

      Delete
  2. wowww....harga dia boleh tahan jugak kan..hehe..
    tapi nory takleh pakai jam macam ni, kulit allergic naik gatai2 nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tp sbb dpt free layankn je la..mmg ad org allergik kalau pakai jam mcm ni..tp didi x pkai jam lnsung pn..:)

      Delete
  3. assalamualaikum.. fifi singgah sini..
    mahalnye jam kenzo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam fifi..time kasih singgah..slalu bc blog fifi..nice to know u..:)

      Delete
    2. terime kasih sangat2.. inshaAllah.. fifi akan singgah sini selalu..

      Delete
  4. Assalamualaikum dan salam perkenalan puan empunya blog.... jam yang sangat elegent tu... ;)

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam..terima kasih singgah melawat blog ni..:)

    ReplyDelete
  6. Wahhh cantiknya jam... available lg ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat jam petak ye Liyana..tapi cantik jam ni..still available lg..berminat ke?..:)

      Delete
  7. tak pernah dgr jam brand kenzo tp boleh tahan mahal ye jam tu huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..ini pun sbb dpt hadiah..ye lah bole tahan jugak harga die kan..perfume pun dah mahal..huhu..

      Delete
  8. ila pun suka promote2 barang kalau ila suka atau kenalan punya etc etc.. sia ada lable "PROMOSI"

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..sambil2 tlg kan..guna kn ap yg kt ada..:) btw thanks ila sudi singgah sini..

      Delete
  9. Wahhh harganya boleh tahan, iolss TAK mampu

    :))

    ReplyDelete
  10. warna n design yg menggoda.. :) cantik...

    mama pun ckp drh rendah n mmg dlm fams ada yg darah rendah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tu kene sentiasa makan la..jgn bg perut kosong..kalau x sng pitam..

      Delete
  11. Alaaaa x minat kenzo, kalau x leh beli.

    ReplyDelete
  12. cantik jam. tp glurp jugak la. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...