Thursday, 23 January 2014

Hanya aku..

Assalammualaikum..

Rasanya ramai yang tau lagu ni..
Lagu ni memang sedap kan..
Lagu ni pun jadi finalis Juara Lagu tahun ni..

Sebelum ni aku tak kisah sangat pun pasal lagu ni..
Bila dengar tu rasa best jela..
Layan je la..

Tapi sekarang ni lagu ni macam ada sentimental value dekat aku dengan budak course aku..
Sekarang ni bila dengar lagu ni rasa sesuatu yang special je..hehe..
Jadi aku nak abadikan kenangan lagu ni dekat blog aku ni..

Bersama janji kau sentuh rasa percaya
Hangat dinginmu mengundang rindu kecewa
Hanya aku dihuni sepi rasa kasihmu

Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku hu hu

Apakah mungkin berulang janji setia
Apakan kekal ataupun menyambut duka
Dan dirimu dijanji sang sempurna
Dan kecewa kini dipulih rasa kasihmu

Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku hu hu

Dihuni rasa rindu
Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu

Dingin rasa kasihmu
Bagai bintang bersemi
Rindu janji bicara
Kekal selamanya
Walau sekadar mimpi
Tak pernah ku peduli
Selamanya kan ku pasti merindui dirimu
Hanya aku hu hu


Sekarang ni masing-masing macam feeling-feeling je sebab dah nak habis..
Lepas tu nanti dah nak berpisah kan..
Sembang pasal lepas ni contact lagi ke tak la..
Masing-masing sedih rasanya nak berpisah..
Tapi biasa la lelaki..
Tak kan nak tunjuk..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...