Friday, 8 November 2013

Shiseido Black Mask lagi..

Assalammualaikum..

Ingat lagi tak dengan post aku pasal Shiseido Black Mask..
Kalau tak ingat boleh baca DI SINI

Setakat ni aku puas hati sangat la pakai mask ni..
Harga murah dan agak berkesan..

Masa beli tu aku beli 20 keping je..
Saje nak cuba..

Awal-awal beli aku pakai tiap-tiap malam..
Pakai tiap malam pun tapi still banyak je yang lekat dekat mask tu..
Tapi masih jimat jugak la..
Sebab sepeket tu bole guna dua kali kan..
Kira aku pakai mask tu sekali cost 45 sen je..

Bila muka dah ok sikit aku guna selang sehari..
Lagi pun masa ni rajin lagi kan..
Tengah semangat lagi..

Dan bila keadaan makin stabil aku pakai 3 hari sekali..
Lama jugak la tahan 20 paket ni..

Masa wedding Ikin hari tu pun ada bagi die pakai se peket..
Masa balik hari tu pun aku ada bagi adik aku se peket..
Balik ni die mintak se peket lagi..

Jadi stok pun dah nak habis..
Beli pun dah lama..
Plus bagi orang lagi..

Balik ni pun adik aku ada dua orang nak beli..
Sorang nak beli 10 paket..
Jadi dah 20 paket..
Aku pun plan la nak beli banyak-banyak..
Lagi jimat..

Budak yang jual dekat aku tu pun ok sikit orang nya..
Aku pun SMS la die nak beli lagi..
SMS tak reply..
Call baru nak angkat..
Die kata die tak keje dekat tempat aku lagi..
Pindah jauh sikit..
Akan datang dekat situ tapi lambat lagi..
Aku kata tak kisah la..
Kadang-kadang aku ada je datang area die tu..
Mungkin aku bole datang amik nanti..

Aku pun bagi tau la nak beli banyak..
Die pun bagi la harga yang lebih menarik..hehe..
Sebab aku tak jumpa lagi orang yang jual harga menarik macam die..
Ada aku pernah hantar mak dekat hospital..
Lepas tu ada bazar dan ada orang jual mask ni..
Sekeping rm1.50 die jual..
Amboi mahal nye..

Tadi pulak Ikin ada msg aku tanya pasal mask tu..
Die tanya harga..
Sebab die kata ramai yang die tengok jual lagi mahal dari aku beli..huhu..
Lepas tu kene charge pos lagi..
Aku ajak la die join aku beli sekali..
Die nak 20 keping..
Jadi order dari orang je dah 40 keping..
Plan nak beli 100 keping la kali ni..
Buat stok dan harga lagi mura..

Alang-alang cerita pasal Personal Care ni..
Nak share Pencuci Muka Origins aku..
Bole baca DI SINI


Beli dari February haritu..
Dan 9 bulan guna..
Ada baki lagi..
Tengok la bole tahan berapa lama lagi..:)
Sebab tu aku suka pencuci muka ni..
Berbaloi jugak beli..

Dah banyak ni tinggal..
Dah bagi alert dekat bos untuk beli baru..hehe..
Cuma satu je la..
Tak banyak tempat jual..

Pape pun aku sangat suka dua produk ni..
Mask dan Pencuci Muka ni..:)
Highly recommend..

2 comments:

  1. setakat ni guna masker telur je.. huhu.. kak, boleh tak buang 'word verification' tu? macam tak best je setiap kali nak komen ada je benda tu.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke..dekat sana tak de ke jual mask ni?..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...