Sunday, 3 November 2013

Piala Malaysia 2013 - Pahang Darul Makmur..

Assalammualaikum..

Tahniah buat negeri Pahang sebab menjuarai Piala Malaysia untuk tahun ni..
Dah lama Pahang tak memang dan comeback yang sangat baik..

Padahal aku tak tengok sangat bola pun..hehe..
Tapi perlawanan final tadi tengok la..
Memang best tengok dekat rumah tadi..
Sebab ramai yang ada dekat rumah..

Tengok game final tu sambil buat facial dekat adik last..
Tak de lah facial sangat pun..
Setakat basuh kan muka, scrub dan pakai kan mask.
Tapi memang best je rasa bila orang urut-urut muka kita tu kan..
Tu yang setiap kali balik je mesti nak buat facial..

Dekat rumah ni dua-dua penyokong ada..haha..
Lagi la best kan..

 Pape pun game agak menarik la..
Lagi bila dah hujung-hujung tu kan..
Separuh masa pertama masing-masing tak tengok sangat pun..


Satu yang menarik untuk perlawanan tahun ni..
This is Pantai Timur..
Pernah nampak ada baju tulis ayat ni dengan 3 cogan kata..
Tapi tak jumpa pulak..
Yang ni pun ok la kan..hehe..

Sorry Red Warrior..
Sila cuba lagi tahun depan ye..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...