Monday, 11 November 2013

Lagi Shiseido Black Mask..

Assalammualaikum..

Hari tu aku baru lepas cerita pasal Shiseido Black Mask kan..
Ingatkan lambat lagi la nak dapat..
Kan aku cerita orang tu dah tukar keje dekat Kerteh..

Tadi tetiba masa kelas die call aku..
Die dari Kuantan on the way balik Kerteh..
Teringat aku ada order die dah bagi la terus..
Aku pulak masa tu dalam kelas..
Kelas ada dalam 20 minit lagi..
Die pulak dah dekat..
Tak plan pun kan..

Tengok kelas pun dah nak habis masa..
Aku suruh je la die hantar..
Kalau tak kene amik dekat Kerteh pulak..
Bila nak amik nya tu entah la..
Dah alang-alang die dekat area sini..
Aku pun bagi tau jumpa dekat area kelas aku je la..
Senang..

Lecturer pulak bole pulak habis kelas lambat hari ni..
Die pulak dah sampai kene la menunggu aku habis kelas kejap..
Kalau aku turun kejap tinggalkan beg tetiba kelas habis macam mana pulak dengan beg aku kan..
Dah la kelas dah lambat..
Buatnya kunci ke apa tak pasal je..
Mintak la die tunggu kejap..


Aku amik 50 keping je tadi..
Ingatkan nak amik 100 keping..
Banyak sikit..
Bole simpan buat stok lama sikit..



Die suruh aku kira tadi aku kira dua kali 48 keping..
Jumpa dekat parking kalut-kalut je tadi..
Masing-masing pun nak cepat..
Die pun tambah la lagi 2 keping..
Balik tadi aku kira rupanya dalam kotak tu memang cukup da 50 keping..
Maknanya die terlebih bagi..
Aku SMS die bagi tau..
Die kata tak pe lah..
Hadiahkan dekat aku..
Aku pun memang ada nak bagi gift dekat Liya..
Jadi memang rezeki betul la..:)

Ada kene pos dekat Ikin..
Nak pos dekat Liya..
Semoga rajin la nak keluar pegi pos cepat-cepat ye..
Kalau tak lambat lagi la korang dapat ye..hehe..
Bergantung pada tahap kerajinan la ye..

Kalau semalam balik kelas ada perkara menggembirakan aku pasal hubungan..
Hari ni pun sama jugak..
Happy with that relationship..:)
Balik kelas tadi pun lapang je dada..
Hati pun gembira je..

 Hari ni pun puasa..
Saje puasa hari Isnin..
Buka dengan 2 biji kurma dan nestum je tadi..
Tak tau la nak makan apa lagi malam ni..

Semoga hari-hari yang dilalui menggembirakan..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...