Tuesday, 15 October 2013

Selamat Hari Raya AidilAdha 2013..

Assalammualaikum..

Hari ni hari raya haji untuk tahun ni..
Tak de yang special sangat pun..
Pagi tadi lepas salam raya je pegi rumah Tok Tih dekat Jelebu..
Lepas tu balik tidur..

Tengah hari ada la mak cik aku datang satu keluarga..
Lepas tu Kak Mie pun ada datang..
Tak ramai pun yang balik dan datang..
Hari ni satu hari tak de makan nasi pun..
Tapi makan nasi himpit je..

Esok Hakim dah balik Johor..
Ayah hantar die balik dan amik atok..
Atok nak balik sini..

En.bf pulak plan nak balik hari ni..
Tapi boleh pulak sakit perut semalam melarat sampai hari ni..
Pegi hospital tadi abang die hantar..
Punya la sampai tak larat nak drive da..
Macam yang aku jangka..
Tanda-tanda awal nak kene gastrik..
Nasib baik Dr. kata masih peringkat awal lagi..
Tu lah tak jaga makan lagi..huhu..
Jadi die tak jadi balik malam ni..
Tambah cuti balik esok je..
Dah tak sihat kan..
Tak kan la nak keje jugak..
Siksa badan je..
Lagi esok kene pagi fabricator ada kene buat test..
Memang elok die rehat je la..

Hari ni pun besday Hafeez..
Kebetulan besday Hari Raya Haji..
Pagi-pagi tadi bukak fesbuk terperasan la pulak..
Terus SMS wish besday..hehe..
Tapi masing-masing tak pegi mana pun..
Duduk rumah je..

Lepas ni nak kene pegi rumah P.Long pulak..
Macam dah di jangka..
P.Long,  M.Long dan adik sibuk tanya bila nak datang..
Memang harus la kene pegi rumah die sebelum balik..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...