Thursday, 24 October 2013

Sandiwara Cinta by Rebvblik..

Assalammualaikum..

Rasanya ramai tahu lagu ni kan..
Selalu main dekat radio..
Asal naik kete je mesti dengar lagu ni..
Dengar die punya intro pun dah excited..haha..
Bila dengar haruslah menghayati pulak tu kan..haha..

Tapi masih tak berkesempatan nak download lagi..
Dah balik sana nanti la download..
Baru la bole dengar selalu..hehe..

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau ingin
kanKau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati


Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati
Ku terima walau sakit hati

Lirik pun sangat menyentuh hati..
Haruslah di abadikan dalam blog ni..:)


Sila la layan kalau tak pernah dengar..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...