Sunday, 6 October 2013

Report CAD..

Assalammualaikum..

Hari Jumaat malam hari tu selamat sampai dekat rumah..
Tapi dekat rumah tak de sape pun..
Mak dengan ayah pun pegi Perlis semalam hantar motor Wafi..

Jadi duduk dekat rumah je la..
Ada pun kuar kejap je dengan en.bf semalam..
Ada hal sikit..

Lagi pun ada kene buat report untuk subjek CAD..huhu..
Esok due date nye..
Punya la malas nak buat bila dah balik ni..

Memang rasa nak tido, tengok tv dan makan je dekat rumah ni..
Malas nak buat keje pape lansung..huhu..
Tapi sambil-sambil tu buat jugak la sikit-sikit..
Esok dah due date nya..huhu..

Menyesal jugak la tak siapkan sebelum balik hari tu..
Tu la excited sangat nak balik rumah kan..huhu..
Macam mana pun kene buat elok-elok jugak untuk dapatkan markah yang elok..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...