Monday, 28 October 2013

Kurma Mariami..

Asslammualaikum..

Hari tu aku ada cerita kan yang pegi Jusco, Tesco dan Aeon Big beli barang kan..
Ni la salah satu barang yang aku beli..



Nasib baik la ada jual lagi dekat Tesco walaupun bukan bulan puasa..
Beli kurma ni untuk buat sarapan..
Dan kalau nak puasa untuk sahur..

Sekarang ni sarapan makan 2 biji kurma dan secawan nestum..
Pun dah cukup sangat rasanya..

Alhamdulillah semua urusan nak daftar dah settle..
Jadi dah bole masuk semua kelas..
Kalau tak daftar lagi tu nak masuk kelas pun malas..
Rasa yakin tak yakin je..
Yelah tak daftar lagi..
Aku ni dah la special case kan..
Buat nya beria susun jadual sekali tak bole masuk kelas tu..
Kan ke sadis..hehe..

Hari ni baru dapat tau kolej akan cuti 5 hari hujung minggu ni..
Dilema la pulak nak balik ke tak..
Tapi rasa macam nak balik je..
Duduk sini tak buat pape lepas tu belanja lagi..
Baik la balik kan..

Rasa kurma ni pulak sedap je..
Jenis kurma yang panjang-panjang..
Jenis yang liat-liat sikit..
Mak kata kalau yang liat ni kurang manis sikit banding yang lembut..
Tapi pape pun aku suka je..
Rasa kurma ni sedap je..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...