Tuesday, 24 September 2013

Wedding Ikin Photo - Melaka..

Assalammualaikum..

Tak habis lagi cerita pasal wedding Ikin..
Tadi die ada message aku dekat FB share gambar die dari photographer untuk wedding die dekat Melaka..
Cantik-cantik jugak gambar..
Kira bagus jugak la hasil photographer tu..
Untuk wedding dekat Rawang hari tu photographer lain..
Tak tengok lagi pun hasil die..

Gambar-gambar ni Ikin share dengan aku..
Amik dekat FB photographer untuk wedding dieorang dekat Melaka..
Enjoy..


Pengantin memancing..

Pengantin yang ceria..

Sweet..

Ceria je pengantin amik gambar kan..
Tak de la beria romantik-romantik sangat..
Post pun ceria je..

Dan aku share kan jugak photographer untuk wedding Ikin ni..
Mana tau ada sesiapa yang suke dengan hasil die ni dan nak gunakan khidmat photographer ni..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...