Wednesday, 18 September 2013

Happy Birthday En.Bf - 2013..

Assalammualaikum..

Hari ni 19 September birthday en.bf..
Malam tadi sempat skype dengan en.bf wish birthday die..
Skype pun sempat sembang sikit-sikit je..
Sebab lepas tu die sibuk ajar aku pasal Valve..
Aku ada presentation pasal valve pagi ni..

Disebabkan hari lahir die hari ni..
Dapat call free..
Die pun call la aku kejap..
Die kene tido awal sebab pagi ni pukul 8 die ada meeting teleconference meeting..
Punya la awal meeting sebab beza waktu dua negara kan..
Dekat negara dieorang dah dekat nak tengah hari..
Dekat sini awal pagi..
Dah keje nak buat macam mana kan..

Aku memang tak de hadiah untuk die..
Cuma doakan yang baik-baik je untuk en.bf..
Doa die lebih murah rezeki..
Dipermudahkan semua urusan die..
Die pun tengah usahakan sesuatu sekarang ..
Semoga dengan izin Allah dipermudahkan dan berjaya..
Kalau berjaya kira hadiah birthday untuk diri sendiri la tu..hehe..


Sangat banyak yang kami perlu usahakan lagi untuk hidup ni..
Kami cuma mampu usaha dan doa yang baik-baik je..
Permudahkan lah dan makbulkanlah impian kami..
Amin..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...