Sunday, 29 September 2013

Final Exam Sem 4..

Assalammualaikum..

Sekarang ni agak sibuk jugak..
Sibuk assist en.bf untuk beberapa perkara..
Harap semua baik-baik je..
Insyaallah aku akan share pasal benda ni..
Sangat berguna jugak rasanya untuk semua..
Tunggu la masa yang sesuai..
Lagi pun aku tak terlibat sangat pasal benda ni..
Takut tulis nanti tersalah info pulak..

Minggu ni adalah minggu exam..
Tapi entah kenapa malas sangat nak study..
Petang tadi 1st paper..
Memang agak teruk aku rasa..
Akibat nya kan..huhu..

Ada 3 paper lagi dan 1 projek yang perlu di siapkan..
Tak sabar nak balik rumah..
Rindu nak makan sedap-sedap..
Semalam borak pasal makanan..
Tercerita pasal nak makan karipap dekat course mate aku..
Dieorang pun tak tau dekat mana karipap yang sedap..
Lepas tu bole pulak cerita ada karipap isi ikan..
Tak de jumpa karipap isi kentang atau sardin atau yang macam biasa makan tu..
Oh tidak..
Lagi la terasa tak sabar nak balik..huhu..

Last paper hari Khamis ni..
Honestly memang sangat tak gembira dengan paper tadi..huhu..
Memang kene pulun la untuk paper lepas-lepas ni..

Hari ni pun puasa..
Tengah mikir nak makan buka nanti..:))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...