Tuesday, 3 September 2013

En.bf Warded..

Assalammualaikum..

Semalam dekat mana-mana laman sosial bukan main kecoh lagi cerita minyak naik..
Dekat facebook/ twitter dan sebagainya..
Malas aku nak komen pasal benda ni..

Semalam siang ada la SMS atau call die..
Tapi dah habis office hour pun senyap je..
Kadang-kadang kalau ada dekat ofis lagi atau dekat site pun die ada je SMS aku kalau dah lepas office hour..
Ni senyap je..
Hantar mesej pun tak delivered..

Dah pukul 12 baru la delivered..
Tapi bila try call tak dapat..
Sampai la ke pagi..

Satu memang die tak de credit semalam..
Tapi call memang tak dapat..
SMS pun tak delivered..
Sampai la ke pagi ni..

Pagi tadi la baru dapat cakap dengan die..
Rupenya semalam die masuk ward..
Kene masuk air..
Temperature badan die pun tinggi..

Balik keje die kata tak sedap badan dan badan panas giler..
Kawan serumah die hantarkan die ke hospital..

Dari lepas raya memang die keje tak berhenti dari pagi ke malam..
Dua minggu berturut keje Sabtu Ahad sebab nak FAT punya pasal..
Tapi dah lepas FAT pun macam sibuk jugak je aku tengok..

Minggu ni barang mungkin keluar..
Tapi dah ada projek baru dah untuk die handle..
 Sabar je lah..

Masa call pagi tadi pukul 8 lebih tu pun aku tanya la die..
Tak dapat M.C ke..
Rehat la dekat rumah ke hari ni..
Tapi die kata tengah nak siap-siap pegi keje..
Ada nak deal dengan supplier la hari ni die kata..
Baru keluar ward kot..huhu..

Aku suruh balik awal hari ni pun..
Die kata banyak keje..
Lagi nak uruskan barang untuk transportation..
Ada projek tengah queue tak fabricate lagi..
Ada projek baru masuk lagi..

Semoga dipermudahkan semua urusan..
Lebih murah rezeki..
Bukan senang nak senang..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...