Monday, 12 August 2013

Syawal 2013..

Assalammualaikum..

Hari ni dah 6 Syawal..
Raya ni pun malas sangat nak online..
Satu sebab sibuk buat benda lain je..
Lagi satu sebab line internet teruk giler..

Raya tahun ni biasa-biasa je dan tersangat la sempoi..
Satu hari raya beraya dekat sebuah rumah je..
Balik dari rumah atok sedara aku tu aku bantai tidur 4 jam tak silap..
Orang dekat rumah ni pun malas nak layan..
Kalau aku tidur tu memang tak panggil pun..
Aku pun bukan rajin sangat pun nak layan orang..
Paling-paling pun aku salam-salam je dengan dieorang lepas tu buat hal aku je..

Aku start jalan raya pegi rumah P.Long..
Tapi on the way pegi rumah die punya la jam..
3 jam dari Pilah ke Seremban..
Lepas tu menonton pulak Barca lawan Malaysia dekat rumah die..
Dah habis kebetulan baru gerak Apis SMS bagi tau die ada dekat rumah..
Terus pegi rumah die..
Walaupun masa tu dah sepuluh lebih..hoho..
En.bf siap buat muka lagi..haha..
 Gerak dari rumah Apis pun pukul 12 malam..
Tapi balik tu pun jam lagi..
Sabar je la..
Jam sebab ada accident..

Lain-lain aku pegi jalan raya secara spontan je..
Kalau dah keluar kebetulan ada kitaorang pegi la..
Senang macam tu..
Tapi ok jugak..
Sebab kalau pegi satu-satu rumah tu pun bukan main lama lagi..
Besa la sibuk berbual..

Esok en.bf dah nak balik..
Dah nak start keje..
Bosan sikit la bila die dah balik..huhu..

Apa-apa pun seronoknya raya sebab dapat jumpa family dan kawan-kawan..
Masa ni la bukan main lagi bergosip..
Masa ni la dapat tau perkembangan masing-masing..
Tahun ni memang malas amik gambar..
Kamera simpan dalam beg je..
Ada amik gambar pun masa jam..
Tu pun amik gambar en.bf sebab bosan..haha..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...