Sunday, 25 August 2013

Selamat Hari Lahir Ahmad Wafi..

Assalammualaikum..

Hari ni 25hb August 2013..
Hari ulang tahun adik aku yang nombor enam..
Hari ni genap 19 tahun umur die..

Aku cuma hantar sms je wish birthday..
Dekat rumah ada atok dengan Zack..
Mungkin ada buat makan-makan sikit la agaknya..
15hb hari tu birthday aku yang last tu..
Selang 10 hari beza birthday dieorang..

Insyaallah adik aku ni akan daftar dekat Perlis minggu depan..
Belajar betul-betul lepas ni..
Semoga dapat keputusan yang cemerlang..
Senang nak dapat keje dan tak payah pening kepala nak bayar hutang nanti..
 Semoga dipermudahkan segala urusan..
Sentiasa dilindungi dari perkara tak baik..
Dan lebih murah rezeki..

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...