Wednesday, 10 July 2013

Tahniah Wafi..

Assalammualaikum..

Tahniah dekat adik aku yang no.5..
Dapat sambung belajar dekat UNIMAP..
Course dia Kejuruteraan Mekanikal..

Adik aku yang keje sementara dekat Pizza tu..
Bila daftar tak tau lagi..
Bukan main jauh lagi die dapat dekat Perlis..
Result die tak berapa cantik sebenarnya masa dekat matrik hari tu..
Lagi untuk 2nd sem..
Tu dapat pilihan yang hujung-hujung..
Pilihan untuk di apply kurang..
Kalau nak mintak U yang elok-elok dan course yang elok-elok pun agak susah..

Tapi Alhamdulillah la dapat sambung belajar ni..
Aku tak tau bila die akan daftar..
Baru tanya dekat mana die dapat je..

Elok la bukan main jauh masing-masing..
Wafi dekat Perlis..
Yang adik bongsu dekat Johor Bharu..
Tinggal Zack je tak tau dapat dekat mana lagi..

Sesiapa yang lepasan matrikulasi atau setaraf kalau nak semak status permohonan bole la semak dekat SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN PELAJAR KE IPTA

Kepada sesiapa yang berjaya tu tahniah..
Kalau tak berjaya mungkin bukan rezeki..
Banyak lagi pilihan yang ada..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...