Monday, 1 July 2013

Short Entry..

Assalammualaikum..

Duduk rumah lama-lama ni ada best dan ada tak best nye jugak..
Best bila dapat rehat-rehat dengan family..
Tapi kalau bising-bising sangat pun aku semak gak..
Masa tu rasa nk balik cepat-cepat..
Cepat-cepat habis blaja dan keje cepat-cepat..hehe..

Bukan bising apa pun..
Kadang sebab benda kecik pun nak bising..
Kadang bukan bising dengan aku pun..
Tapi bising dengan orang lain dekat rumah ni tapi aku pun semak gak..
Tu pasal la aku suka duduk sorang-sorang..hehe..

Mula-mula semangant jugak nak menulis..
Dah amik gambar semua sekali laptop adik aku ni tak de memory card reader..
Kalau nak transfer pakai kabel pun tak bawak pulak CD kamera..
Laptop aku dekat en.bf..
Sebab hari tu bawak balik 2 laptop..
Aku pulak balik kg naik bas..
Malas nak bawak barang banyak-banyak..huhu..

Semalam pun nak beli benda online..
Tapi bila nk request TAC tak de pulak button nya..
Aku saje letak no TAC yang salah..
Sekaliada warning rupenya TAC aku kene block sebab hari tu 3 kali masukkan no yang salah..
Kene call CIMB..

Lepas tu baru teringat haritu memang ada aku nak beli topup tak silap..
Aku dah masukkan no TAC tapi asyik salah je..
Kene call CIMB la nampaknya..
Kalau tak tak boleh nak buat transaction online..huhu..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...