Monday, 10 June 2013

Final Exam Sem 3..

Assalammualaikum..

Mula-mula ingatkan nak blog pasal Lines Plan..
Tapi disebabkan semua gambar ada dalam laptop satu lagi..
Terus malas..hehe..

Alhamdulillah dah present lines plan semalam..
Tinggal tunggu keputusan je..
Tak tau la dapat berapa..
Redha je la..:)

Minggu ni sepatutnya minggu study week..
Tapi disebabkan cuti lama mid sem hari tu..
Sepatutnya cuti seminggu tapi jadi dua minggu sampai PRU 13..
Jadi sem ni tak de study week..
Walaupun tak de study week tapi banyak kelas yang tak de sebab dah habis kelas..

Ada beberapa kelas je yang ada..
Tu pun sebab ada test..
Tapi sebenarnya minggu ni dah start final untuk kita orang..
Sebab semalam ada presentation untuk Lines Plan dan khamis ni ada final untuk subjek COM..
 Lines Plan cuma ada projek dan presentation sahaja..
Tak de paper final..
COM pun  tak de paper final..
Final untuk subjek ni ialah test menggunakan computer khamis ni..

Minggu ada assignment yang kene hantar dan ada satu lagi test yang kene buat..
Jadi agak free..
Test pun take home test..
Sebenarnya tak de la free sangat..
Sebab minggu depan dah final..huhu..
 Tapi tak study lagi pun..
Sebelum ni sibuk prepare untuk lines plan je kan..

Sem ni aku ambil 7 subjek..
Dua subjek final nya minggu ni..
Dan 5 subjek ada paper final minggu depan..

Plan nak study dekat library kolej..
Tapi tadi dapat assigment dengan test terus balik bilik..
Sebab semua nota tinggal dekat bilik..

Pagi tadi sempat pegi buat CBL..
Computer Based Learning punya test..
Test fully berkomputer..
Mula-mula ada nota yang bagi untuk kita baca dan lepas tu jawap la assesment die..
Tadi aku pilih tajuk Basic Rigging and Slinging..
Sempat buat dua kali test tu..
Tapi dua-dua nya gagal..huhu..
Test yang pertama dapat markah 20% lebih je..
Dan yang kedua dapat 50% lebih je..huhu..
Balik kene baca dulu dan kene study dulu sebelum buat test tu lagi..
Macam mana pun kene lulus jugak test tu..huhu..

Sebelum ni ada ambil test Stability..
Pun tak lulus jugak lagi..

Stability ni ada jugak la belajar dalam FST..
Tapi note dan soalan dalam test ni aku rasa lagi advance la..
Dan agak rushing..huhu..
Nak baca note die..
Dan nak jawab soalan lagi..

Macam Basic Rigging and Slinging pulak aku memang tak pernah belajar lagi..
Tadi la baru baca note die..
Dan terus jawab soalan..
Aku rasa kene study dulu sebab dah tau apa topic yang die cover..
Buat preparation sikit..
Mungkin lepas tu boleh jawab dengan lagi baik..:))
Sebab banyak sangat benda yang aku tak tau..
Kebanyakkan nya benda-benda baru..
Memang kene study la kan..

Pape pun all the best untuk semua subjek..
Semoga dapat keputusan yang cemerlang untuk semua subjek..
Dan semoga lulus CBL dengan jayanya..
Amin..
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...