Wednesday, 24 April 2013

Petang with them..

Assalammualaikum..

Lepas je siap post pasal Leha World tadi dapat call dari Hendry..
Dia ajak keluar petang tadi pegi Seremban..
Dia dengan abang dia..
Jadi kitaorang ke Seremban bertiga..
Dekat Seremban pulak janji nak jumpa Apis sekali..

Dia ajak keluar pegi kedai motor..
Punya la susah hati sampai tak dapat tidur sebab motor tak bole start..haha..
Bateri motor dia kong jadi nak beli motor baru..
Sambil tu dapat gak aku usha-usha motor..
Ayah pun ada tanya pasal Versys masa kenduri haritu..

Aku pun agak minat sebenar..
Cuma sekarang prioriti aku adalah untuk belajar..
Insyaallah kalau dah habis nanti kalau ada rezeki bole la beli..hehe..
 Hendry pulak sangat la supportive orang nya..
Memang seronok bila ada gang kan..

Lepas beli motor dan cuci mata tengok motor dekat kedai gerak ke Seremban City Park..
Ada orang mengidam nak makan sate..hehe..
Siap order sate dengan nasi goreng lagi..
Memang berselera je ye..haha..

Alang-alang dah berkumpul tu kitaorang pun bincang la pasal BBQ weekend ni..
Plan nak sewa private bungalow siap dengan kemudahan untuk BBQ..
Tengok je la plan berjaya ke tak nanti..

 Memang menggoda..hoho..

Motor dekat kedai lagi..

Memang best cuti kali ni..
Hari-hari penuh aktiviti dengan family dan kawan-kawan..:))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...