Sunday, 21 April 2013

Hola Kuala Lumpur..

Assalammualaikum..

Khamis lepas, 18hb aku selamat sampai dekat K.Lumpur..
Naik flight dekat Kuantan 1945 ke K.L..
Sampai KL lebih kurang 2030..
Tak tengok pun exactly pukul berapa landed..
Sebab lepas keluar dari flight memang laju je jalan nak jumpa en.bf..
Die jemput aku dekat KLIA dengan baby baru die..hehe..

Disebabkan hari tu dia balik awal sebab nak ambil aku..
Malam tu die ada kene siapkan keje sebab esok nya die kene pegi site lagi..
Banyak je keje..
Kita orang makan dekat Mc.D je sementara tunggu Sen sampai..
Dan haruslah jumpa Haziq sekali..:))

Tak sempat nak tunggu Haziq sampai en.bf dah nak balik untuk siapkan keje..
Sen pun kene balik awal sebab kene siapkan keje jugak..
En.bf hantar aku pegi Petronas salam-salam dengan Haziq lepas tu aku pegi dating dengan Haziq dekat area rumah adik dia..
Lepak-lepak dekat taman permainan kanak-kanak dan tepi pool dekat Casa Kiara 2, Mont Kiara..
Lepas tu teman Haziq makan dekat mamak dekat hartamas..

Balik malam tu memang lepak-lepak dengan Sen..
Dah tak larat sangat aku memang tidur je..
Sen memang tak tidur lansung malam tu siapkan keje..huhu..
Gigih nya die buat keje..
Pagi tu die cuma kejut aku untuk tutup pintu..
 Macam mana?.
Seronok tak jadi engineer..Ada rasa nak jadi engineer tak?..hehe..

 Sen yang sibuk belek paper dan buat keje..
Jam menunjukkan pukul 3 pg masa ni..

Sepanjang hari aku cuma tidur je..
Ada jugak la bangun makan maggi dan menonton movie How to lose a guy in 10 days..
 Dan sen pun ada tinggalkan broadband die..
Tak de la bosan sangat..
Lepas tu sambung tidur lagi..hehe..
Memang berehat je la satu hari tu..

 Malam nya pulak dalam pukul 8 lebih en.bf sampai..
Nak balik kampung dengan dia.
Sebelum balik sempat singgah ke Bagan Lalang dulu untuk makan ikan bakar..
Maaf gambar makanan tak de sebab laju nak makan je..
Dah kenyang makanan dah habis malas la pulak nak snap gambar..huhu..

Otw balik dapat la test drive baby baru en.bf..
Happy for his achievement..
Semoga lepas ni bertambah murah rezeki..

Hari sabtu dan ahad pulak penuh dengan aktiviti..
Tu cerita dekat entri lain pulak..:))


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...