Sunday, 10 February 2013

DoaKu UntukMu Sayang - Wali Band

Assalammualaikum..

Nothing much to write in this entry..
Awal cuti ni memang happening..
En.bf pun cuti sama..
Lagi pun sempena cuti Chinese New Year ni ramai yang ada dekat rumah..
Hakim yang sekolah dekat Johor pun balik..
Zack pun balik sebab cuti sampai Selasa..
Wafi break for mid sem dekat matrik tak silap..
Tadi pun P.Long datang makan-makan dekat rumah..
Adik sepupu pun ada dekat rumah..
Esok Cik Lehan nak datang..

Ok berbalik pada tajuk asal..
 Selalu tersasar macam ni..huhu..

Aku suka dengar lagu ni..
Hari tu lepas exam sementara nak tunggu balik..
Aku pun collect la movie..
Supaya tak bosan duduk dekat rumah sorang-sorang..huhu..
1st time dengar lagu ni masa tengok cerita Perempuan Neraka..
Dengar sekali je terus terpikat..hehe..
Mungkin lagu ni sesuai dengan cerita ni kot..
Cerita ni pun best..
Gigih download dekat Kopitiam masa study..hehe..
Mungkin korang dah tau lagu ni lama..
Aku je yang lambat tau..huhu..


Lirik Lagu Doaku Untukmu Sayang – Wali Band dari sini
Kau mau apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang

Chorus
Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti

(Tuhan tolong aku, juga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...