Wednesday, 7 November 2012

Beautiful Day again..

Assalammualaikum..

Alhamdulillah hari ni dapat berita gembira lagi..permohonan aku untuk pendek kan tempoh pengajian diluluskan..Syukur sangat..dengan maksimum 23 jam kredit untuk semester ini..fuh mencabar jugak tu..memang kene fokus dan struggle betul-betul la..memang banyak yang aku kene blaja..jadi gunakan peluang dan masa ini dengan sebaik-baik nya..

Lepas tu kene susun jadual..tak boleh clash dengan subjek yang ada sekarang la kan..ada subjek yang ada syarat..macam dah ambil dan lulus subjek A baru boleh ambil subjek B..tu ok lagi..ada pulak tu kene lulus sampai subjek..contoh nya subjek C,D,E dan F baru boleh ambil subjek subjek G..memang kene score dan arrange batul-betul..harap dipermudahkan dan semua urusan..Amin..kene fikir masa nak ambil short course lagi..

Insyaallah untuk yang sem pendek tak de masalah..tinggal yang sem panjang ni la kene urus betul-betul..jadual pun bukan main pack lagi kan..tak pelah..No Pain No Gain..

Tinggal satu je lagi perkara yang belum tau keputusan nya..Status Pinjaman Pendidikan Boleh Ubah bank rakyat aku..Mengikut kata staff masa pegi quiz hari tu bulan November ni tau..tapi masih belum ada jawapan lagi..harap sangat dapat loan ni..bila tempoh pengajian makin pendek maka makin cepat kene jelas kan yuran..yuran untuk tempoh 3 tahun pengajian kene bayar untuk setahun lebih..Permudahkan lah urusan ini Ya Allah..Amin

Malam ni akan balik kampung..cuti sampai 17hb sempena raya Deepavali dan Awal Muharam..naik bas malam sampai pagi esok dalam pukul 5 pagi..en.bf ambil dan terus balik kampung sama-sama..mula-mula nak balik Isnin depan tapi dapat tukar tiket semalam..kene caj rm3..syok sikit en.bf pun ada dekat kampung sebab die tengah cuti lagi minggu ni..




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...