Sunday, 25 November 2012

Akhirnya...Lega..

Assalammualaikum..

Hari ni hari khamis..akhirnya minggu yang sangat memenatkan ni dah pun berakhir..lega sangat..minggu ni minggu pertama aku dengan jadual yang padat..rasa macam masa keje dulu..kelas start dari pagi sampai petang..lepas tu dengan assignment yang banyak nye lagi..assignment sebelum cuti tambah lagi dengan assigment lepas cuti..bertimbun keje..sabar je lah.

Tambah lagi dengan perangai masing-masing yang satu group assignment dan presentation yang sangat tak professional dan tak de perasaan..aku pun pernah melalui peringkat umur macam dieorang dan situasi yang sama..cuma berbeza tempat..tapi rasanya aku tak de lah buat perangai macam ni..huhu..kalau aku nak susah pun aku susah kan diri sendiri je..tak de lah nak susah kan orang lain..huhu..harap-harap dieorang berubah dah bersikap lebih professional lepas ni..terutama masa keje..kalau kita tak pandai pun tak pe..janji kene rajin, semangat keje berkumpulan dan professional..attitude tu penting juga..attitude + smart insyaallah boleh berjaya..





 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...