Saturday, 15 September 2012

To Do List..

Asalammualaikum..

Ada beberapa benda yang perlu di buat..perlu take note..tapi masih rilek lagi..huhu..dah last-last minit nanti serabut..

  1. Settle kan pasal payment..sebab biasa nya buat online transaction je jadi en.bf akan email aku receipt transaction yang dia dah buat..aku print dan bagi dekat bhgn kewangan..kene buat sebelum Isnin..sebab Isnin kene hantar..
  2. Nak jumpa bahagian akademik discuss pasal subject dan beberapa perkara
  3. Take note dan prepare document untuk buat Seafarer Card.. 
    1. Buat medical check up..Senarai klinik provided..jadi nanti akan  pilih klinik dan kene bayar RM100 tak silap untuk buat medical check up..
    2. Online Registration dekat Jabatan Laut..
    3. Salinan IC
    4. Prepare bayaran RM80 untuk Seafarer Card dan Seafarer Book..
  4.  Prepare untuk Fluid Mechanic..dengan bantuan housemate berjaya pinjam buku..so kene study nanti senang nak discuss..
  5. Nak balik cuti panjang nanti tak decide lagi..en.bf akan datang ambil atau kene booking flight balik..kalau booking last minit macam hari tu padan muka..tiket mahal..yelah booking less than 24 hour sebelum balik..huhu..
Banyak jugak benda nak kene prepare..tapi malas..suka bertangguh..dah last minit macam-macam hal tak settle nanti gelabah..lepas tu isu sana sini..tak pasal je.. 

En.bf dah balik dari Labuan hari ni..dan BFF Insyaallah akan balik minggu depan..kalau dapat balik..pergi dari bulan Julai hari tu..Untuk beberapa perkara di atas mereka berdua ni akan guide aku..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...