Monday, 24 September 2012

Final Exam Sem 1..

Baru lepas study untuk paper esok..doakan yang terbaik untuk aku ye..hehe..semoga aku dapat ingat semua yang telah dipelajari..semoga boleh dapat jawab semua soalan dengan baik..jangan jadi macam paper sebelum ni..sedey..huhu..tak mahu kenang..flow rate pun tak ingat..adeh..dah ngantuk dah sebenarnya ni..tapi bila rasa rindu je nak menulis..nak update blog ni aku tulis la sikit..

Esok aku ada paper mathematics..dan keesokan hari nya aku ada dua paper..huhu..pagi dan petang..semoga aku boleh jawab semua paper dengan baik..harap sangat..kalau kita study macam mana pun..tapi Tuhan tu tak redha..bukan rezeki macam-macam boleh jadi kan..terlupa la..terkeliru la..harap-sangat aku dapat keputusan macam mid term hari tu..walaupun persiapan masa nak menghadapi mid term tu biasa-biasa je..tapi Alhamdulillah 3 paper yang aku tak tau result aku dapat keputusan yang baik..Harap nya final ni akan dapat keputusan yang sangat baik jugak..

Mak call kelmarin..tanya pasal exam aku..aku jawab biasa je..aku saja tanya mak..kalau dapat result elok dapat hadiah ke..hehe..mak jawab mak hadiahkan doa je untuk aku..tak pelah..aku tak harap apa-apa pun..doa mak tu pun dan sangat bermakna pada aku..bukan senang orang nak doakan kita..lepas final nanti aku akan bercuti lebih kurang dua minggu..pertengahan Oktober nanti baru masuk balik..bulan depan juga tau status loan aku..Insyaallah kalau ada rezeki bulan November dah tau keputusan..bulan ni last..bulan depan ada kene buat quiz tak silap..lepas tu bulan November baru la tau status..berharap sangat dapat loan tu..huhu..

Aktiviti waktu cuti ni ialah berehat-rehat di rumah..hehe..ada kenduri kawan aku kahwen minggu depan..6hb Oktober..click aku dekat USM dlu aku ajak aku pegi siap plan nak sewa homestay tepi pantai  bagai dieorang cerita..tapi aku rasa macam tak dapat pegi je..nak habis kan masa dekat rumah dengan keluarga rasanya..nak makan sedap-sedap..hehe..habiskan masa dengan BFF yang baru balik bercuti..nak jumpa Sen dan Haziq kalau ada rezeki..tapi aku memang belum berpeluang lagi nak pegi kenduri kawan-kawan dekat USM dlu..huhu..Insyaallah satu hari nanti..lagi pun p.long ada call hari tu mintak tolong tengokkan pelajaran Amir nak SPM..

Doakan aku dapat jawab semua paper dengan baik dan dapat keputusan yang sangat cemerlang..Doakan juga loan aku nanti berjaya ye..Amin..:))

2 comments:

  1. semoga lulus dengan cemerlang dan berjaya dapat loan tu ye kak..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..
      thanks Liya..
      tgh usaha gigih ni..hehe..
      2 paper sebelum ni mcm mengecewakan je..huhu..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...